Monica Macovei sare la gâtul lui Traian Băsescu după ultimele declarații

Monica Macovei a vorbit, miercuri, despre atacul lansat de fostul președinte Traian Băsescu la adresa Laurei Codruța Kovesi, a Liviei Stanciu și a lui Florian Coldea. Europarlamentarul a catalogat drept ”dezamăgitoare” apariția de luni seară a lui Traian Băsescu.

Vezi aici detalii: Traian Băsescu atacă procurorii DNA și pe președintele ICCJ, Livia Stanciu

Fostul șef al statului s-a contrazis și se scoate singur din politică, consideră Monica Macovei.

”Dezamăgitoare pentru mine declarațiile lui Traian Băsescu! Și spunea că Iohannis, Ponta și eu vrem ieșirea lui din politică. Eu sunt pentru libertatea asocierii politice. După declarațiile pe care le-a dat despre președinta ÎCCJ, despre doamna Kovesi, după părerea mea s-a descalificat și se scoate singur din politică.

De ce nu mai e justiția bună și de ce s-a schimbat? Am văzut diverse răspunsuri. Ce s-a schimbat de la o săptămână la alta? De ce n-a atras atenția acum o săptămână, când lăuda justiția? Apropo de parteneriate, m-am uitat la ce a spus doamna Stanciu, (...) a fost un bilanț public în care a spus că acum instituții au făcut parteneriat împotriva corupției, noi toți vrem acest parteneriat instituțional împotriva corupției. E gravă sau nu corupția? Lucrăm împreună. E scoasă din context declarația dânsei. De asta e implicat SRI, pentru că e o amenințare la adresa siguranței naționale. Da, corupția îți distruge țara. Uită-te la Ucraina.

Dacă sunt excese în cazuri individuale, vor răspunde în mod individual. Judecătorul arestează, procurorul reține 24 de ore (...). Traian Băsescu spune de o săptămână că activitatea DNA e bună, apoi, după o săptămână, spune că nu mai e bună”, a declarat Monica Macovei, la B1 TV.

Citește și: Laura Codruța Kovesi răspunde: Este Traian Băsescu în atenția DNA?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel