MONICA MACOVEI: Ofițeri sub acoperire și serviciile de informație, interziși la prezidențiale

Pe fondul scandalului iscat în jurul jurnalistului Robert Turcescu, care a recunoscut că a fost lt. colonel sub acoperire, prezidențiabilul independent Monica Macovei a ținut o conferință de presă în cadrul căreia a declarat că serviciilor secrete ar trebui să li se interzică să racoleze personal din mass-media, politică sau justiție.

Miercuri, Monica Macovei, unul dintre cei 14 candidați la alegerile prezidențiale din noiembrie, a anunțat că are două propuneri pentru SERVICIILE DE INFORMAȚII care se referă atât la recrutarea personalului, cât și la interzicerea șefilor acestor instituții să candideze pentru Președinție.

Astfel, Monica Macovei, candidat independent în campania electorală, a propus ca serviciilor de informații să li se interzică să-și racoleze personal din rândul jurnaliștilor, magistraților sau politicienilor. Europarlamentul consideră că foștii șefi ai serviciilor de informații nu ar trebui să se înscrie în campania electorală.

Citește și: MONICA MACOVEI, scrisoare pentru KLAUS IOHANNIS


Macovei a mai adăugat că Mircea Dogaru, șeful sindicatului cadrelor militare în rezervă, care s-a ocupat de strângerea de semnături pentru fostul şef al SIE, este şeful unei organizaţii pro-ruse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel