Monica Macovei, anunț neașteptat despre M10

Monica Macovei se pare că este în dificultate cu partidul nou înființat, M10. După ce șeful filialei București, Mihai Politeanu, și consilier personal al lui Macovei a plecat cu aproape   toată organizația, europarlamentarul a făcut un anunț neaștept.

"Un grup de colaboratori apropiați a decis acum câteva zile să părăsească Organizația din București a Asociației M10. Îmi pare rău pentru decizia lor. Au fost alături de mine în focul ultimelor lupte electorale și mi-aș fi dorit să rămânem în continuare împreună. Au fost și rămân oameni buni, de a căror implicare România are nevoie. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut!

Însă în orice organizație, fie ea asociație, companie sau instituție, apar inevitabil momente în care unii membri ajung să aibă opinii sau priorități diferite. Când nu mai există altă cale, cel mai important este să ne putem despărți așa cum am colaborat, cu respect și demnitate.

Citește și: Asociația M10, partidul Monicăi Macovei, după demisia lui Mihai Polițeanu: Este regretabil...

Noi vom continua construcția Asociației si a partidului cu toți cei care rămân alături de noi și cu cei care ni se vor mai alătura. Și sper că la un moment dat să ne regăsim și cu cei plecați acum, în lupta pentru idealurile care ne animă",  a postat, duminică,  Monica Macovei pe pagina de Facebool

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel