Asociația M10, partidul Monicăi Macovei, după demisia lui Mihai Polițeanu: Este regretabil...

Asociația M10, condusă de Monica Macovei, reacționează după ce mai mulți membri ai filialei București, inclusiv Mihai Polițeanu, s-au retras din asociație, apreciind că este regretabil că au luat această decizie în urma unor diferende de opinie. 

"M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare în societatea românească și a adunat în jurul său mulți oameni care cred în Meritocrație, Moralitate, Muncă și Modernizare.

Cum se întâmplă, însă, în orice grup compus din oameni diverși, opiniile tuturor nu sunt întotdeauna convergente. Este regretabil că, în urma unor diferențe de opinie, un numar de membri ai filialei București au luat decizia de a pleca din organizație. A fost o decizie unilaterala, o respectam si speram ca semnalele prin care acestia se întorc împotriva M10 sunt false. Le mulțumim pentru munca și eforturile lor.

Noi credem în aceleași valori în care am crezut și ieri și alaltăieri și în care vom crede intotdeauna. Nu ne schimbăm principiile și rămânem obiectivi și consecvenți, construind pentru țara.
Mulțumim tuturor membrilor și simpatizanților care cred și rămân alături de noi si care au pus deasupra lor nevoile României. Cu ei am început, cu ei vom face schimbarea pe care o așteaptă românii, pentru că ei au voința, puterea și curajul de a merge mai departe în ciuda oricăror obstacole.

Contăm pe toți oamenii buni, pe cetățenii activi și generoși. M10 merge înainte și alături de acești oameni dorim să terminăm ce am început. M10 este locul celor care nu renunță și știu să construiască, al celor care ii respecta pe cei în fața cărora se angajează", precizează Asociația M10 pe Facebook. 

Mihai Polițeanu și-a dat demisia din M10, partidul Monicăi Macovei

De altfel, în prima zi a acestei luni, Asociația M10 anunța că președintele filialei București, Mihai Polițeanu, consilier personal al Monicăi Macovei de când era în PDL, împreună cu mai mulți membri au părăsit partidul, iar interimatul a fost preluat de către Eduard Dumitrache, până la 26 aprilie, când vor fi organizate alegeri pentru funcția respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel