Mircea Badea ar semna pentru candidatura Monicăi Macovei la Președinție

Europarlamentarul PDL Monica Macovei anunță pe pagina sa de Facebook că, în această seară, la ora 20:00, va lansa un mesaj video deosebit de important. Dacă anunțul promovat astfel se referă la decizia fostului ministru al Justiției de a candida la Președinția României, Mircea Badea s-ar putea afla pe lista de susținători ai europarlamentarului PDL.

Anunțul important urmează a fi lansat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, creat special pentru cazul în care Monica Macovei s-ar hotărî să candideze pentru Președinția României. 

Pe site-ul respectiv, a fost pus un cronometru care măsoară timpul rămas până la anunțul europarlamentarului PDL. 

"București, 5 august 2014 - Anunț de presă

Monica Macovei va lansa un mesaj video, astăzi, la ora 20.00, pe site-ul www.macoveipresedinte.ro . O versiune HD a mesajului video va fi disponibilă la aceeași adresă.

Monica Macovei va susține miercuri, 6 august 2014, o conferință de presă, în sala „George Enescu", Hotel Athénée Palace Hilton, începând cu ora 14:00" este mesajul transmis de Monica Macovei pe pagina sa de socializare.

Mircea Badea, pe lista de susținători

În cazul în care fostul ministru al Justiției și-ar anunța decizia de a candida la alegerile prezidențiale, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, se va afla pe lista de susținători ai europarlamentarului PDL, după cum însuși a anunțat. 

"Dacă doamna Macovei îşi depune candidatura şi vrea semnături, eu mă duc să semnez. Pentru că eu vreau ca doamna Macovei, să participe la alegeri. Eu cred că va lua exact 15 voturi. Probabil va strânge o sută de mii de semnături şi 15 voturi. Pentru a vedea cum va obţine cele 15 voturi, mă duc să semnez. Vreau să se vadă câţi bani dă poporul pe Macovei", a comentat Mircea Badea într-o ediție a emisiunii pe care o realizează la Antena 3.

Ce crede Radu Banciu despre o candidatură a Monică Macovei la prezidențiale

De altfel și jurnalistul B1 TV Radu Banciu a comentat recent intenția europarlamentarului PDL, Monica Macovei, de a candida la alegerile prezidențiale 2014, susținând că europarlamentarul PDL "vrea să-i demonstreze probabil lui Udrea că nu e singura capabilă să țină în șah politica românească. Și candidează și ea. Problema este că românii ar fi pregătiți să voteze femei, dacă ar exista femei de votat".

"Ce să facă doamna Macovei candidat la președinție? Toată lumea își face partiduleț ca să poată candida. În numele cui să candideze Monica Macovei, în numele bătrânelor zgribulite? Cum să te umilești în asemenea hal, când ai luat 200 de voturi în cadrul partidului, să te duci să candidezi așa fără luciditate. Va face un scor de orbul găinilor", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel