Monica Iacob Ridzi, întrerupere executare pedeapsă. Procesul, amânat pentru luna mai

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, va afla abia peste o lună dacă pedeapsa de cinci ani închisoare, primită în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009, îi va fi întreruptă din cauza problemelor de sănătate.

 

 
 

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au stabilit, joi, amânarea pentru 8 mai a procesului în care fostul ministru Monica Iacob Ridzi solicită întreruperea executării pedepsei de 5 ani închisoare, primită în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

La termenul de joi al procesului, instanţa a stabilit că Institutul Naţional de Medicină Legală are termen o lună pentru a întocmi o expertiză, prin care să se stabilească dacă Ridzi suferă de o boală care nu poate fi tratată în reţeaua sanitară a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi care face imposibilă executarea imediată a pedepsei.

Bercea Mondial, preinfarct în duba închisorii, în drum spre Penitenciarul Craiova

Tiberiu Iacob Ridzi, soţul Monicăi Iacob Ridzi, declara recent că motivul pentru care se cere întreruperea executării pedepsei este acela că soţia sa trebuie să efectueze o serie de investigaţii medicale care nu pot fi realizate în sistemul medical din penitenciar. El menţiona că soţia sa are mai multe probleme medicale şi o imunitate foarte scăzută.

Recent, Monica Iacob Ridzi a fost transferată de la Penitenciarul Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, din cauza problemelor de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel