MONICA IACOB RIDZI, în grupul deputaților PSD. RADU TUDOR: "Rușine PSD!"

Jurnalistul Radu Tudor a răbufnit, luni seara, la adresa PSD, după ce în cursul zilei a fost anunțată știrea conform căreia Monica Iacob Ridzi a devenit membru al grupului PSD de la Camera Deputaților.

Iată postarea de pe blogul lui Radu Tudor intitulată "Rușine PSD!":

"Unul din cei mai corupți și dăunători miniștri din guvernarea Băsescu-Boc, Monica Iacob Ridzi, a devenit membru al grupului PSD de la Camera Deputaților. Acest personaj sinistru a făcut-o pe Elena Băsescu europarlamentar pe banii statului, la ordinul tătucului.

După infracțiunile săvârșite ca ministru PDL, deputatul Monica Iacob-Ridzi fost ales parlamentar PPDD. Apoi a demisionat din PP-DD și s-a alăturat grupului parlamentar PSD, a anunțat luni președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. 'Vă informez că doamna deputat Monica Iacob-Ridzi, aleasă în circumscripția electorală nr 22, Colegiul uninominal nr. 5, începând de pe 14 octombrie se declară deputat UNPR aparținând grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților”, a spus Zgonea în ședința de plen a Camerei Deputaților.

Monica Iacob-Ridzi a fost aleasă pe listele PP-DD într-un colegiu din Hunedoara.

În afară de 'Rușine PSD', nu mai e nimic de spus. Aștept momentul când Anastase și Udrea vor veni în PSD", a scris Radu Tudor.

Vezi și: Monica Iacob Ridzi a trecut în tabăra lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel