Monica Ghiurco, coordonator al ştirilor de la TVR 1, TVR 2 şi TVR Info

ghiurco
ghiurco

Jurnalista Monica Ghiurco are, începând de vineri, atribuţii de coordonare editorială a producţiilor de ştiri şi dezbateri difuzate pe TVR 1, TVR 2 şi TVR Info.

"Începând de astăzi, prin decizia directorului interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS), Claudiu Lucaci, Monica Ghiurco are atribuţii de coordonare editorială a producţiilor de ştiri şi dezbateri de pe canalele TVR 1, TVR 2 şi TVR Info", au spus reprezentanţii televiziunii publice.

 Monica Ghiurco se subordonează ierarhic Ancăi Lăzărescu Olteanu, director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS, au precizat reprezentanţii Televiziunii Române.

 Monica Ghiurco este redactor-prezentator în cadrul DEIS din februarie 2002. Timp de 4 ani a fost reporter acreditat la Guvern, în paralel prezentând principalul Jurnal al zilei de pe TVR 1. Ulterior, a devenit prezentator al "Orei de ştiri" de pe TVR2, moderator de talk-show, producător şi realizator de emisiuni de politică internă şi ediţii speciale. În perioada august 2008 - noiembrie 2010, a coordonat Departamentul Social Politic Economic din cadrul Direcţiei Editoriale din TVR, în paralel cu activitatea de la Ştiri.

 Desemnarea Monicăi Ghiurco în postura de coordonator editorial al producţiilor de ştiri şi dezbateri de pe TVR 1, TVR 2 şi TVR INFO vine la o zi după ce Claudiu Lucaci a fost numit director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS).

 Claudiu Lucaci a fost numit în această funcţie în urma deciziei preşedintelui-director general al TVR, Claudiu Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel