Monica Davidescu, la Smart FM: "Mă aşteptam să fiu părăsită"

Invitaţii Iulianei Tudor din această seară, de la orele 19,00, la emisiunea Petrecere de la Smart FM, sunt doi artişti, cu o căsnicie de 22 de ani, care au reuşit, de-a lungul vremii, să descopere secretul unui mariaj reuşit.

Ea este actriţă la Teatrul Naţional, el - una dintre vocile masculine de top ale României, şi este şi jurat al uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune, "Te cunosc de undeva", la Antena 1. Au împreună o fetiţă, Dora, care le moşteneşte talentul artistic. Ambii au vorbit deschis despre viaţă lor personală şi profesională.

Prima petrecere a Monicăi Davidescu a fost la hora din sat

Cum emisiunea se numeşte Petrecere, Iuliana Tudor i-a întrebat pe amândoi care sunt amintirile despre primul chef din viaţa lor. Şi dacă Aurelian fusese deja de la 9 ani, cu părinţii, la Revelion, la Căciulata, prima petrecere în viaţă Iulianei a fost... hora din sat. "Eu am crescut la sat până în 1990, aşa că prima petrecere a fost hora din localitate, aveam cam 15 ani, pentru că nu puteam mai devreme, ieşise sora-mea cu un an înainte şi trebuia să aştept un an până să-mi fac apariţia şi eu. Ne-a făcut bunica două rochii cu mâneci largi, ne-a dus la croitoreasă, a fost un adevărat eveniment. Erau reguli stricte: veneau toate mamele şi bunicile să vadă care faţă a ieşit în sat, iar bunica, în momentul în care am deschis poarta, a strigat, conform obiceiului: păziţi c-o scot, păziţi c-o scot! Aşa se spunea, ca să ştie satul că se scoate fată mare la hora", a povestit amuzată actriţa Naţionalului bucureştean.

[citeste si]

Monica Davidescu: "Mă aşteptam să fiu părăsită"

Despre prima întâlnire, Monica Davidescu a povestit cu sinceritate că nu credea că relaţia are vreo şansă de izbândă, ba chiar se aştepta să fie părăsită: "L-am văzut la festivalul Mamaia, pe care îl prezentam atunci, nu pot spune că m-am îndrăgostit. În momentul în care ne-am cunoscut şi trebuia să-l prezint, nici în acel moment n-am simţit că el a fost persoana cu care îmi voi petrece toată viaţa, dar urmărindu-l în următoarele zile, m-am gândit că ar fi interesantă o relaţie şi mi-am dat seama că simt mai mult pentru el mai mult decât simţeam pentru un coleg, ceea ce pentru mine nu era în regulă. Apoi, m-a şi invitat la concertul lui şi mi-am dat seama că se întâmplă ceva şi la el, apoi am început să fim împreună, dar n-am dat şanse acestei relaţii, eu eram abia intrată în facultate, el era vedetă, îl ştia toată lumea, nici nu sperăm şi oricum mă aşteptăm să fiu părăsită. Însă nu s-a întâmplat aşa".

Poezie scrisă şi dedicată de Aurelian Temişan soţiei lui

Şi că temerile ei au fost exagerate a dovedit-o chiar Aurelian, recitând în emisiune poezia pe care i-a dedicat-o Monicăi, de ziua ei, în urmă cu doi ani: "Şi de va fi să mă mai nasc odată,/ să fiu din nou artistul care sunt,/ nu m-ar interesa să-mi caut fată în lumea asta atât de zbuciumată/ştiind că într-o seară, chiar normală/ 'nainte de spectacol, repetând/ îmi va zâmbi o fată ireală/ spunând din start: Bună, Monica sunt".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel