Monica Bîrlădeanu, subiect de EVALUARE NAȚIONALĂ. Părinții, revoltați

Monica Bîrlădeanu a ajuns subiect de evaluare națională, lucru care a stârnit revolta unor părinți. Cerințele referitoare la celebra actriță au apărut într-o culegere specială cu teste pentru clasa a VIII-a.

Elevii primesc un text, un interviu, acordat cu ani în urmă de actriţă unei reviste mondene, în care sunt puşi la curent cu viaţa sentimentală a vedetei, rolurile din filme, stilul vestimentar, dar şi despre viaţa ei peste Ocean.

(w670)

Lăsând la o parte analiza morfologică a unor cuvinte subliniate şi alte cerinţe gramaticale, elevii trebuie să reţină oraşul din America pentru care actriţa a făcut o pasiune, dar şi câte roluri joacă în prezent, cerinţe notate cu patru puncte. Revoltaţi părinţii au luat imediat atitudine şi au semnalat pe reţele sociale cerinţele neobişnuite sperând că cineva va lua măsuri.

(w670)

"Iată dovezi că tineretul este îndobitocit din şcoală. La testul pentru Evaluare Naţională 2015 pentru clasa a 8-a, elevii trebuie să povestească despre aventurile Monicăi Bîrlădeanu (cine-o fi asta habar nu am, acum am auzit pentru prima dată de ea) în America şi să descrie un joc virtual de pe internet.

Daca vrei să distrugi o ţară, atunci ucide-i sistemul de învăţământ. Cum? O populaţie cu o educaţie slabă va vedea prea târziu ce i se plănuieşte de către clasa politică. (...) O populaţie cu o educaţie slabă nu va avea un nivel bun de pregătire şi de instruire şi astfel nu va putea ocupa decât funcţii şi poziţii în pătura de jos a societăţii. (...) Generaţia tânără e încurajată să devină o generaţie bolnavă care la rândul său va zămisli progenituri bolnave cu potenţial intelectual redus şi cu durată de viaţa din ce în ce mai scăzută", a scris una dintre mămicile unui elev, supărată că astfel de personaje care îngroaşă paginile ziarelor şi revistelor mondene au ajuns inevitabil subiect de discuţie printre copiii de gimnaziu, scrie Click.

VEZI ȘI: EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Profesoara Mariana Badea, semnal de alarmă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel