EXCLUSIV  Monica Althamer a făcut voluntariat pe bani. Cine este omul adus de Vlad Voiculescu: De la call center, la Ministerul Sănătății

După ce DC News a sesizat că de pe site-ul Ministerului Sănătății lipseau CV-ul și declarațiile de avere, respectiv interese ale Monicăi Althamer, acestea au fost urcate. Și acum urmează bomba!

Din CV-ul său, reiese faptul că Vlad Voiculescu și-a adus salariata la Ministerul Sănătății în funcția de secretar de stat. Culmea este că în declarația de interese scrie că era voluntar la Magicamp, iar în declarația de avere, Monica Althamer scrie că lua salariu. Anul trecut a încasat 70.000 lei. Or să fii voluntar și să primești salariu... pare un concept demn doar de USR-PLUS. Voluntar pentru Monica Althamer înseamnă 70.000 lei. Tot din CV aflăm că a luat bani și de la Asociația Teosofia, un alt ONG: 14.000 lei.

2. -imagine fara descriere- (dupa-ce-dc-news-a-sesizat-ca-de-pe-site-ul-ministerului-sanatatii-lipseau-cv-ul-si-declaratiile-de-avere--respectiv-interese-ale-monicai-althamer--acestea-au-fost-urcate-_86470800.jpg)

3. -imagine fara descriere- (dupa-ce-dc-news-a-sesizat-ca-de-pe-site-ul-ministerului-sanatatii-lipseau-cv-ul-si-declaratiile-de-avere--respectiv-interese-ale-monicai-althamer--acestea-au-fost-urcate--2_13270100.jpg)

Lăsăm deoparte voluntariatul făcut pe bani, trecem la CV-ul Monicăi Althamer: De la call center, la Ministerul Sănătății

A lucrat la call center unde stătea și dădea telefoane. A vândut telefoane, a fost manager de magazin la Vodafone. Înainte de toate acestea, a predat religie la un liceu din Timișoara, fiind de profesie teolog. Ulterior, a început să navigheze pacienți, apoi, slavă Domnului, sau mă rog, slavă domnului Vlad Voiculescu, a ajuns la Ministerul Sănătății.

Monica Althamer a mai deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în anul 2016, în Guvernul Cioloş, în perioada în care Ministerul Sănătăţii era condus tot de Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel