Monarhiștii cer transformarea Parlamentului în Adunare Constituantă

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei anunță că sâmbătă vor avea loc marșuri în patru mari orașe din România, prin care se solicită transformarea Parlamentului României în Adunare Constituantă și adoptarea unei constituții monarhice.

"ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI cheamă toţi românii, sâmbătă, 5 aprilie 2014, la ora16.30, în Bucureşti, în Piaţa Victoriei, în Cluj-Napoca, în Piaţa Unirii, în Craiova, în curtea Catedralei Sf. Dumitru, în Timişoara, în Piaţa Victoriei la Marșul Regal – Monarhia pentru viitor, pentru a cere Parlamentului României să se transforme în Adunare Constituantă şi să adopte o constituţie monarhică, nouă, care să reprezinte soluţia legitimă şi de viitor pentru ţara noastră, iar România să redevină Regat, recăpătând în acest fel prestigiul extern şi echilibrul intern de dinainte de 30 decembrie 1947", se arată într-un comunicat al ANRM.

Vicepreședintele Comisiei Juridice din Senat, Ovidiu Donțu, a declarat, joi, că în prima ședință a Comisiei de revizuire a Constituției se va discuta posibilitatea ca Parlamentul să se transforme în Adunare Constituantă.

Unii dintre colegii săi parlamentari au considerat inițiativa o "exagerare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel