Mona Constantinescu a murit. Doliu în presă

Peter Brook
Peter Brook

Mona Constantinescu, jurnalist, s-a stins din viață vineri.  

„Cu durere în suflet vă anunţ că astăzi, 21 ianuarie 2022, mama mea, Constantinescu Monika, a trecut la cele veşnice. Trupul neînsufletit va fi depus la Casa Mortuară a Cimitirului Central. Cei care doresc să îşi ia rămas bun pot veni până duminică, când va avea loc înmormântarea. Dumnezeu să te odihnească, scumpa mea mama şi să veghezi asupra mea de acolo de sus!”, a transmis fiul acesteia.

Mona Constantinescu, în vârstă de 66 de ani, a activat la Radio România Actualități, a lucrat la Neptun TV, dar și în presa scrisă din Constanța.

Radu Dobrițoiu a scris pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Mona Constantinescu, colega mea din Constanţa a plecat într-o redacţie din ceruri! Am colaborat cu ea ani de zile, om minunat, generos, o colegă pe care te puteai baza, o profesionistă și o voce recunoscută în jurnalismul dobrogean şi naţional. Mona Constantinescu s-a alăturat echipei Radio România Actualități la începutul anilor 2000 și s-a dedicat radioului până de curând, când s-a pensionat. Dumnezeu să îţi mângâie familia draga mea colegă! Drum lin spre lumină! Dumnezeu să te odihnească!”

Alte mesaje publicate pe Facebook:

Un OM deosebit, un jurnalist profesionist, o prietenă de nadejde! Cu siguranta o sa te vegheze de sus asa cum a facut intreaga ei viata si aici. Dumnezeu sa te aseze in randul celor drepti, Mona!

Condoleanțe! Sincer îmi pare rau pt durerea ta, sa fii tare și sa te gândești la ea ca la îngerul tau păzitor! Dumnezeu sa o odihnească în pace!

Condoleanțe! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Iar pe tine să te întărească și să-ți dea putere!

S-a stins o viață de om, Mona Constantinescu, în vârstă de 66 de ani, a activat la Radio România Actualități, a lucrat la Neptun TV, în presa scrisă din Constanța, purtătorul de cuvânt la Asociatia Evaluatorilor de Servicii de Medicale până astăzi 21.01.2022. Am pierdut o ființă dragă, o mamă, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite însă, în aceste clipe grele prin care trece familia, să nu uitați că suntem alături de dumneavoastră. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe din partea Asociației Evaluatorilor de Servicii Medicale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel