Momentul oribil în care o tânără a sărit, dar s-a zdrobit de asfalt. Frânghia nu i-a fost bine fixată, a fost trimisă direct spre moarte

foto Daily Star
foto Daily Star

O tânără a murit din cauza unui moment de neatenție. 

Imagini înfiorătoare surprind momentul în care Yevgenia Leontyeva, în vârstă de 33 de ani, a sărit în gol aproape 25 de metri, fără nicio asigurare, după ce frânghia nu i-a fost asigurată, după cum arată DailyStar. Yevgenia era un jumper experimentat. Ea a murit, în Kazakhstan, din cauza rănilor produse de presupusa neglijență. 

În urma săriturii, tânără a supraviețuit, dar saltul extrem i-a provocat femeii de 33 de ani răni care i-au adus, în final, moartea. Imaginile o arată pe Yevgenia Leontyeva cum pășește liniștită pe marginea acoperișului unui hotel din Karaganda, Kazakhstan. Însă, raportările citate de DailyStar arată că frânghia nu era asigurată corect. 

Imagini șocante

Cei care au urmărit săritura sunt auziți țipând în momentul filmării șocante care a surprins căderea îngrozitoare a tinerei. Yevgenia, care este un săritor cu experiență, a fost dusă de urgență la spital, unde a fost operată pentru răni grave la cap, dar, din păcate, a murit la scurt timp după aceea. Imaginile dinaintea săriturii îl arată și pe un bărbat care-i fixează curelele înaintea săriturii, dar și o altă persoană, care nu se vede pe cameră, și care-i spune ”Te iubesc!”. O prietenă a Yevgeniei Leontyeva, care urma să sară și ea, se aude țipând în timpul căzăturii tinerei. 

Ipoteze

Deocamdată, deși prima bănuială e că tânăra nu a fost asigurată corect, se ia în calcul și ca frânghia de siguranță transversală să nu o fi susținut și să fi căzut ulterior ruperii/desfacerii acesteia. Unii martori spun că tânăra a sărit înainte ca un bărbat care se ocupa de siguranță să asigure săritura. Conform sursei citate, trebuia legată frânghia de siguranță de un copac. Această afirmație este întărită de informația conform căreia un bărbat a fost văzut căzând la pământ. Se crede că el este cel care trebuia să ajungă să asigure frânghia înainte de săritură. 

Trei băieți minori au rămas singuri

”Pacientul a fost operat. A fost efectuată o craniotomie și îndepărtarea hematomului. În ciuda măsurilor medicale în curs, pacientul a murit.” au anunțat medicii.  Yevgenia Leontyeva avea grijă de trei băieți, toți sub 14 ani. Doi băieți sunt ai ei, iar al treilea e fiul unei rude decedate. Acum, toți trei sunt orfani. 

O anchetă penală s-a deschis asupra morții ei, pe fondul suspiciunii de ”neglijență”. Pedeapsa maximă potențială este de 40 de zile de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel