EXCLUSIV  Momentul în care se schimbă TOT! Miru vorbește deschis despre subiecte importante / video

Cântăreața și vloggerița Miru a vorbit la seria DC Muzică de la interviurile DC News despre relația dintre copii și părinți. 

Întrebată la DC Muzică ce ar trebui să știe părinții din ziua de astăzi, Miru, vloggerița care a abordat acest subiect de-a lungul timpului, a răspuns că „Nu știți ce aveți la ușa casei”.

În continuare, Miru a amintit de cazurile de agresiune despre care s-a vorbit în ultima vreme. 

„Tu, probabil, ca părinte, îl vezi pe copilul tău care are 14 ani, clasa VIII-a, zici că poate e focusat pe Evaluarea Națională. Dar de fapt, copilul tău chiulește de la școală și fumează. Sau consideri că el e o persoană bună la suflet pentru că tu l-ai educat așa și i-ai zis să fie darnic, să împartă, când, de fapt, își bate colegii de școală și vorbește urât”, a spus Miru la DC Muzică. 

„Asta am încercat să le explic și părinților mei. Tu ești responsabil de educația mea primii șapte ani de acasă. Bine, oricum, sunt mai mult de șapte ani, pentru că oricum toată viața învățăm și primul exemplu pe care îl avem sunt părinții”, a completat artista. 

Momentul în care se schimbă totul 

Miru este de părere că momentul în care se schimbă totul e atunci când copilul iese afară și intră într-un anturaj. Cel mai des, în jurul vârstei de 14 ani. Pentru ca părinții să aibă totul sub control, e nevoie de comunicare. Practic, să fie prieteni cu copilul.

„Să zicem că mă educi până la 14 ani. În momentul în care eu, la 14 ani, ies din casă în anturaje, cu băieți de cartier, tu nu mai ai niciun control asupra mea, oricât ai crede tu. Poți să-mi iei telefonul, poți să mă urmărești unde vrei tu. 

Tot ce poți să faci, din punctul meu de vedere, este să comunici cu copilul tău atât de mult astfel încât să vină el să-ți spună. Să fii prieten cu el astfel încât să ai habar de ce se întâmplă în viața lui.

Dacă nu ești prieten cu el, o să ai doar un miraj, din punctul meu de vedere”, a susținut Miru. 

Seria „Necenzurat” făcută de Miru pe Youtube i-a adus feedback pozitiv din partea părinților.

„Feedback-ul este că a deschis ușa spre conversația legată de foarte multe subiecte, mai ales la adolescenți. Lucru ăsta doar mă bucură”, a mai spus Miru în studio-ul DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel