Momentele anului 2014 pentru Oana Stancu, Gâdea și Badea-FOTO

Anul 2014 a fost un an nu doar plin de reușite profesionale, ci și plin de momente importante în viața personală pentru mai multe vedete Antena 3. Oana Stancu a născut  după o luptă deloc ușoară cu o boală grea. Mircea Badea a devenit tătic, iar fiica lui Mihai Gâdea i-a făcut o surpriză uriașă tatălui său.

Despre toate aceste lucruri de suflet, Mihai Gâdea a vorbit marți seară la emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3. "Recunoașterea internațională ne-a dat șansa să vorbim în afară despre lucrurile îngrozitoare care se întâmplă în România. Dar acum să vorbim și despre copiii noștri", a anunțat jurnalistul.

Oana Stancu a născut o fetiță minunată - pe Maria Victoria

În afară de faptul că este unul dintre cei mai buni jurnaliști pe care îi are România, este și o mămică extraordinară. În urmă cu opt luni o aducea pe lume pe Măriuca, fetița care îi face fiecare zi mai specială. În ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut, Oana Stancu a născut o copilă perfect sănătoasă care îi umple sufletul de fericire. 

(w670)

Într-un interviu acordat pentru DC News, îndrăgita jurnalistă povestea cum i s-a schimbat viața după nașterea fetiței sale: "Total! A fost o luptă să o aduc pe lume însă lupta asta m-a întărit și mi-a arătat că, așa ca în filme, dragostea din noi învinge totul, credința în Dumnezeu învinge tot răul! Eram schimbată însă dinainte, iar cea care m-a schimbat și mi-a dat puterea să duc lupta asta a fost dragostea bărbatului meu. El e echilibrul meu, liniștea mea și izvorul meu de înțelepciune. Dan m-a făcut să cred și să am încredere. În Dumnezeu, în mine, în noi doi, în viață. În viața frumoasă. Sunt foarte puternică azi, foarte fericită, determinată să construiesc alături de el o viață minunată pentru toată familia noastră, cu fetițele noastre, cu părinții noștri alături (pe care suntem binecuvântați că îi avem alături de noi așa de în putere), cu Nuny, surioara mea, cu Bobby, fratele lui Dan și familia lui (suntem gașcă mare, vreo 13) și o viață lungă pentru că ne-am propus să trăim până la o sută de ani". Întregul interviu poate fi citit AICI.

Mircea Badea a devenit tătic

(w670)"Anul 2014 a fost un an oribil pentru mine. Singurul lucru bun și foarte important este că s-a născut fiul meu", a zis Mircea Badea marți la Antena 3.(w670)


Bianca Nae, mămica lui Răzvan Valentin

(w670)De asemenea, și ziarista Bianca Nae a născut în 2014 un băiețel. "El este Răzvan Valentin, zâmbitor de profesie permanent", a zis jurnalista.

Fiica lui Mihai Gâdea, într-un videoclip de excepție

(w670)De asemenea, în 2014, Karina Gâdea i-a oferit o surpriză de proporții tatălui său. Adolescenta cântă foarte bine, iar acest lucru este dovedit de cel mai recent videoclip în care apare. "Karina, fetița mea, avea o săptămână când s-a întâlnit cu Eva. Au copilărit frumos și au așteptat 12 ani ca să ne povestească visul lor, acum împlinit. Împart cu voi această piesă superbă și bucuria copilăriei lor", scria Mihai Gâdea pe Facebook, loc unde posta și clipul "Voi aștepta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel