Momente unice! Ce face Smiley de ziua lui!

Dana Popa / 27 iul 2018 / 16:34 Salveaza PDF Comentarii

De ziua lui, Smiley anunța turneul național #Confesiune, cadou pentru toți cei care îi iubesc muzica și care l-au inspirat. 

După succesul extraordinar de la Arenele Romane din capitală, Smiley susține concertul #Confesiune pe scenele din toată țara. 

“Sunteți pregătiți? Venim. În gașcă mare. Vă dăm întâlnire în orașul vostru, vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm, să sărbătorim cei 10 ani de Hahaha Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley. 

Momentele artistice sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist. 

(oar_w460)

Turneul include 10 orașe, poartă numele ultimului album – “Confesiune”, iar biletele pot fi găsite pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune .

Așadar, pe 29 Octombrie 2018, Smiley ajunge la Galați – “Sala Sporturilor Dunarea”, pe 30 Octombrie 2018, artistul va concerta la Iași – Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 îl găsește la Bacău – Teatrul de vară “Radu Beligan”, pe 5 Noiembrie 2018, Smiley cântă la Brașov – Sala Sporturilor, pe 7 Noiembrie 2018 la Cluj Napoca – Sala Polivalentă. Data de 12 Noiembrie 2018  este rezervată pentru concertul de la Pitești – Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 13 Noiembrie 2018, Smiley se oprește la  Craiova – Sala Polivalentă, pe 14 Noiembrie 2018 la Târgu Jiu – Sala Sporturilor, pe 15 Noiembrie 2018 ajunge la Timișoara – Sala Sporturilor “Olimpia”, iar pe data de 18 Noiembrie 2018, Smiley cântă la Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mai multe informații despre turneu se pot afla direct pe Facebook Messenger. Dacă îi scrieți astăzi un mesaj de „La mulți ani” lui Smiley pe Messenger (https://www.facebook.com/smileyonline/), vă așteaptă o surpriză. Urmați pașii și el vă va ține la curent cu noutățile. 

  

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23