Urmărește emisiunea live


Momente tulburătoare după un meci de fotbal. Jandarmii au zdrobit în bătaie un bărbat în fața băieților săi

Un video șocant a indignat Portugalia. Un bărbat, tată a doi băieți, este zdrobit în bătaie de jandarmi, după un meci de fotbal din Lisabona, în fața copiilor săi care urlau în neputința de a-și ajuta tatăl.

Jose Magalhaes este bărbatul agresat. El era la meci împreună cu tatăl său și cei doi băieți ai săi. Au ieșit mai devreme pentru ca fiii săi fuseseră loviți de suporteri. Un polițist s-a apropiat de cei patru și i-a spus bărbatului de ce și-a luat copiii cu el la meci, pentru că știa că vor fi ciocniri. După ce bărbatul i-a spus că ar trebui să aibă grijă să facă ordine pe stadion, unde suporterii se bat și sunt loviți copii, polițistul l-a luat la bătaie. Fiul său mai mic îl striga disperat din brațele altui jandarm. Jandarmul care l-a bătut pe suporter a spus că acesta l-a scuipat, potrivit Associated Press. 

Filmarea a fost făcută de un cameraman de la Manha TV și transmisă în direct. 

Echipa de fotbal Benfica, ai cărei suporteri sunt cei agresați, l-a invitat pe bărbat la ultimul meci din sezon împreună cu fiii săi, la stadionul din Lisabona. Băieți vor merge pe teren la prezentarea trofeului ligii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel