Momente grele pentru Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu. Așa nu i-ați mai văzut niciodată

Liviu   Vârciu,   pe  care   telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea   în   această   toamnă,  pe Antena 1, în noul sezon Te cunosc de undeva, alături de prietenul său Andrei Ștefănescu, spune că nici acum, la a şasea participare în show, nu poate să îşi explice cum reuşeşte ruleta să îi scoată din zona de confort de fecare dată.

„După atâtea sezoane şi atâtea roluri, ne-am aventurat cu gândul că nimic nu ne mai poate da bătăi de cap nouă, veteranilor acestui sezon! Evident, ne-am înşelat! Când ruleta ne-aadus nişte roluri pentru care trebuia să punem pe noi rapid cam 30 de kilograme, am spus că nu   e   adevărat!   Pe   cod   roşu   de   caniculă,   să   stai   o   zi   întreagă   în   burete,   din   cap   până   în picioare... asta da provocare!”, a declarat artistul.

Şi pentru Andrei Ştefănescu, rolul din acea zi a fost unul memorabil: „Cred că a fost cel mai greu moment de până acum. Să stai opt ore îmbrăcat total în burete, cu pene, cu peruci, machiaţi, pe  tocuri, într-o zi  infernală, în  care   nici măcar   aerele  condiţionate  parcă  nu mai făceau faţă... nu, nici nu îmi pot aminti! Poate de multe ori telespectatorii nu ştiu câte îndurăm noi   pentru   o   transformare,   însă   credeţi-ne,   se   întâmplă   să   şi   suferim   mult   la   canapea!”, povesteşte Andrei Ștefănescu.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Andrei Stefănescu şi Liviu Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel