Momente gen "Mircea, fă-te că lucrezi" cu Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău - Video

Mihai Ciobanu / 24 noi 2019 / 16:49 Salveaza PDF Comentarii
Live PNL
Live PNL

Momente asemănătoare cu celebra scenă "Mircea, fă-te că lucrezi" cu Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, la începutul unui live pe Facebook.

Toţi cei care au trăit Revoluţia română din decembrie 1989 îşi amintesc de celebra scenă în care se pregătea intrarea în direct iar cei care se aflau în studioul televiziunii puneau la punct primele declaraţii de după fuga lui Nicolae Ceauşescu, urmând a anunţa victoria Revoluţiei. În acele înregistrări care sunt făcute înaintea intrării în direct, se vede cum Ion Caramitru pregăteşte momentul, spunându-i lui Mircea Dinescu să ia o agendă în mână pentru ca atunci când se va intra în emisie să se vadă că lucrează: "Mircea, te prezint și tu scrii, arăți, arăți că lucrezi la un apel!" - acestea au fost cuvintele lui Ion Caramitru.

Scene asemănătoare dar - desigur - la un alt nivel au avut loc duminică, în pregătirea unui live pe Facebook, cu liberalii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău. Cei doi se pregătesc să intre în direct şi fac ultimele aranjamente, fără să ştie că imaginile deja sunt transmise pe reţeaua socială: liberalii butonează telefoanele şi discută cu cel care realizează filmarea: "să fim lejeri, aşa cum suntem noi, ne mai mişcăm, să ştii", spun cei doi. Asemănarea dintre cele două scene este cu atât mai mare cu cât Sighiartău poartă cămaşă şi un pulover, aşa cum avea Mircea Dinescu în 22 decembrie 1989.

VIDEO: 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25