Momente dureroase la căpătâiul lui Daniel Prodan la Arena Națională

Aproximativ 300 de suporteri stelişti i-au adus un omagiu lui Daniel Prodan, aprinzând torţe şi fumigene în faţa tribunei oficiale a Arenei Naţionale, acolo unde a fost depus sicriul fostului fotbalist al grupării roş-albastre.

Fanii aparţinând facţiunii Peluza Sud au scandat în mai multe rânduri "Didi Prodan, te vom iubi mereu" şi "Cu Steaua şi după moarte", şi au afişat un banner inscripţionat cu mesajul: "Când nimic nu merge bine şi totul e în van / Sudul aduce un omagiu marelui Prodan".

După câteva minute petrecute în faţa tribunei oficiale, suporterii au intrat în Arena Naţională, unde s-au recules la catafalcul fostului fotbalist şi au aprins lumânări. Ei au rămas până la ora 18,00, când sicriul a părăsit Arena Naţională purtat pe braţe de foştii componenţi ai "Generaţiei de Aur".

[citeste si]

Radu Tudor a vorbit despre imaginile dureroase care rulau pe ecran.

"Traiul în România nu este unul fericit, dar există momente în care o satisfacție imensă în sport îți poate alunga orice stare de tristețe... Ceea ce vedem acum sunt momente foarte triste! Daniel Prodan ne-a adus sute de ore de satisfacție în viața noastră și măcar în ultima clipă trebuie să ne gândim la el. Trebuie să luăm o lecție de solidaritate din partea acestei generații de aur care este alături de Daniel Prodan pe ultimul drum", a zis Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel