Hoverboard-ul copilului a luat foc în casă! Momente de groază pentru o familie din capitală

[] []

07 mai 2019 / 09:29
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Clipe de groază pentru o familie din capitală. La scurt timp după ce îl folosise în parc, hoverboard-ul unui copil de 10 ani a explodat în apartament, fără să fie conectat la vreo sursă de electricitate. Intervenţia a fost promptă, astfel că focul nu s-a extins şi la alte locuinţe. 

Tatăl copilului a povestit pentru reporterii Antena3 că băiatul de zece ani a venit de afară cu hoverboard-ul şi l-a pus în camera sa fără a-l cupla la vreo sursă de energie. La scurt timp, mama copilului a simţit miros de fum şi, când a intrat în camera acestuia, a văzut că aparatul era extrem de încins, motiv pentru care l-a scos afară. În câteva clipe, placa a fost cuprinsă de flăcări, însă din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Ce este hoverboard-ul

Apărut de câţiva ani şi în România, hoverboard-ul, extrem de popular în rândul copiilor, este un scuter electric cu balans automat. Asemănător cu un skateboard, acesta este un vehicul electric, cu acumulatori reîncărcabili, cu eficienţă sporită la deplasarea pe distanţe scurte, de până la câţiva kilometri. 

Deşi nu este catalogat ca fiind un gadget periculos, iată că se pot întâmpla şi incidente care pot pune viaţa utilizatorilor în pericol. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81