Hoverboard-ul copilului a luat foc în casă! Momente de groază pentru o familie din capitală

Clipe de groază pentru o familie din capitală. La scurt timp după ce îl folosise în parc, hoverboard-ul unui copil de 10 ani a explodat în apartament, fără să fie conectat la vreo sursă de electricitate. Intervenţia a fost promptă, astfel că focul nu s-a extins şi la alte locuinţe. 

Tatăl copilului a povestit pentru reporterii Antena3 că băiatul de zece ani a venit de afară cu hoverboard-ul şi l-a pus în camera sa fără a-l cupla la vreo sursă de energie. La scurt timp, mama copilului a simţit miros de fum şi, când a intrat în camera acestuia, a văzut că aparatul era extrem de încins, motiv pentru care l-a scos afară. În câteva clipe, placa a fost cuprinsă de flăcări, însă din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Ce este hoverboard-ul

Apărut de câţiva ani şi în România, hoverboard-ul, extrem de popular în rândul copiilor, este un scuter electric cu balans automat. Asemănător cu un skateboard, acesta este un vehicul electric, cu acumulatori reîncărcabili, cu eficienţă sporită la deplasarea pe distanţe scurte, de până la câţiva kilometri. 

Deşi nu este catalogat ca fiind un gadget periculos, iată că se pot întâmpla şi incidente care pot pune viaţa utilizatorilor în pericol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel