Momente cumplite la înmormântarea fetițelor ucise de tatăl lor

Momente sfâșietoare la înmormântarea celor două fetițe din comuna Bobiceşti, Olt, care au fost ucise de călăul care ar fi trebuit să le fie tată.

Marina şi Claudia Tudosie au fost conduse pe ultimul drum luni după-amiază de sute de persoane care au venit şi au plâns la căpătâiul lor. Micuțele au fost înmormântate în costume populare.

Colegele fetelor au venit şi ele îmbrăcate în costume populare. Înainte cu câteva ore ca micuțele să fie înmormântate, a fost îngropat într-o mare discreţie și fără slujbă și tatăl lor.

(w670)

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, şi-a spânzurat, sâmbătă, cele două fetiţe de 9 şi respectiv 15 ani. După ce şi-a ucis fiicele, s-a spânzurat şi el.

Cele trei trupuri neînsufleţite au fost descoperite chiar de mama copilelor. De ceva timp, părinţii fetelor se certau, iar mama celor două a înaintat actele de divorţ pentru a scăpa de scandaluri şi bătăi. Mai mult, cele trei se mutaseră din casa bărbatului, însă acesta le-a chemat, sâmbătă, pe fiicele sale la el şi le-a omorât pentru a se răzbuna.

VEZI ȘI: Ultimul mesaj postat de Claudia, fata spânzurată de propriul tată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel