Moment unic la Palatul Elisabeta. Veteran în vârstă de 106 ani, decorat de Majestatea Sa Margareta

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a conferit la Palatul Elisabeta, pe 30 septembrie 2020, decorații regale unor personalități și instituții din România. Alături de Majestatea Sa a fost prezent Principele Radu.

Medalia Regală pentru Loialitate a fost conferită domnului Tudor Vișan-Miu, domnului Aurel V. Zgheran, Colegiului Economic A.D. Xenopol din București, Colegiului Național Liceal Alexandru Odobescu din Pitești, Colegiului Național Calistrat Hogaș din Piatra Neamț și domnului Constantin Herțoiu, veteran de război, ajuns la vârsta de 106 ani.

Medalia Custodele Coroanei Române a fost conferită doamnei Cristina Buja, doamnei Roxana Molocea, doamnei Victoria Mitrofan-Crețu, doamnei Oana Budiș, doamnei Angela Galeța și doamnei Anna Katharina Scheiderieter.Domnul Leonard Popovici-Chelaru, consilierul Alteței Sale Regale Principele Radu, a fost distins cu Ordinul Coroana României, în grad de Cavaler.Decoraţia Regală Nihil Sine Deo a revenit domnului Sergiu Nistor, consilier prezidențial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel