Moment SPECIAL în Familia Regală. Povestea NEȘTIUTĂ a Principesei Maria, Ce face în România

Este aniversare la Casa Regală a României. Iată povestea neștiută a Principesei Maria, cea mai mică fiica a Regelui Mihai I. 

"Astăzi, Principesa Maria își sărbătorește ziua de naștere. La mulți ani, Alteța Voastră Regală!

Principesa Maria s-a născut în exil, la Copenhaga, în ziua de 13 iulie 1964. Cea mai tânără dintre principesele României a fost botezată în credința ortodoxă, iar nașa de botez a fost Majestatea Sa Margareta, sora ei.  Principesa Maria a locuit și studiat în Elveția, apoi a locuit în SUA. A făcut studii de puericultură și a lucrat în domeniul îngrijirii copiilor. A lucrat la New York, în relatii publice, în cadrul unor companii private, iar apoi a locuit în Statul New Mexico și a activat în domeniul consultanței private.

Principesa a fost de mai multe ori în țară, din 1997 până în 2014. Cea mai importantă ședere în țară a Principesei Maria a fost la Crăciun 1997, când întreaga Familie Regală s-a regăsit la București, pentru prima oară împreună, pe pământ românesc. În ianuarie 2015, Principesa Maria s-a mutat la București. De atunci, ea are o activitate publică susținută, fiind implicată în diverse proiecte cu caracter social, medical, educațional și civic", se arată într-o postare a Familiei Regale a României pe pagina de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Astăzi, Principesa Maria își sărbătorește ziua de naștere. La mulți ani, Alteța Voastră Regală! Principesa Maria s-a născut în exil, la Copenhaga, în ziua de 13 iulie 1964. Cea mai tânără dintre principesele României a fost botezată în credința ortodoxă, iar nașa de botez a fost Majestatea Sa Margareta, sora ei. Principesa Maria a locuit și studiat în Elveția, apoi a locuit în SUA. A făcut studii de puericultură și a lucrat în domeniul îngrijirii copiilor. A lucrat la New York, în relatii publice, în cadrul unor companii private, iar apoi a locuit în Statul New Mexico și a activat în domeniul consultanței private. Principesa a fost de mai multe ori în țară, din 1997 până în 2014. Cea mai importantă ședere în țară a Principesei Maria a fost la Crăciun 1997, când întreaga Familie Regală s-a regăsit la București, pentru prima oară împreună, pe pământ românesc. În ianuarie 2015, Principesa Maria s-a mutat la București. De atunci, ea are o activitate publică susținută, fiind implicată în diverse proiecte cu caracter social, medical, educațional și civic. Principesa Maria a acordat Înaltul Patronaj: Congresului Societății Române de Rinologie. Organizației Umanitare Concordia Programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare, desfășurat de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec Expoziției chinologice internaționale de la Alba Iulia Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană Caolin Federaţia Română de Badminton Celui de-al 42-lea Conventus Latin ORL Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel