Moment important pentru consolidarea relațiilor româno-coreene în domeniul medical. Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun: Apreciez deschiderea și prietenia pe care am remarcat-o

Conf. dr. Diana Loreta Paun
Conf. dr. Diana Loreta Paun

Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun, Consilier Prezidențial pe probleme de sănătate, a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că a participat la semnarea Acordului de Cooperare între Asociația Coreeană de Asistenți Medicali și Ordinul Asistenților Medicali din România. 

Acest moment a fost considerat important pentru consolidarea relațiilor și promovarea parteneriatelor directe între profesioniștii din domeniul medical. Conf. Univ. Dr. Păun a apreciat deschiderea și prietenia manifestată în discuțiile dintre cele două organizații și a exprimat satisfacția că dialogul inițiat în septembrie 2023 a dus la semnarea acestui acord.

„Astăzi, am participat la semnarea Acordului de Cooperare între Asociația Coreeană de Asistenți Medicali și Ordinul Asistenților Medicali din România, moment important pentru consolidarea relațiilor noastre și promovarea parteneriatelor directe între profesioniștii din domeniul medical.

Apreciez deschiderea și prietenia pe care am remarcat-o în discuțiile dintre cele două organizatii.

Am satisfacția să văd că dialogul pe care l am inițiat în septembrie 2023 a dat rezultate prin semnarea acestui acord.", a scris Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun.

Consilierul Prezidențial susține că va colabora cu actorii relevanți din ambele țări pentru a promova acest demers și pentru a consolida relațiile în domeniul sănătății.

„În calitate de consilier prezidențial, voi sprijini și susține adoptarea unei legi dedicate asistenților medicali în Republica Coreea, considerând evoluțiile pozitive pentru profesia de asistent medical care au urmat adoptării cadrului legislativ specific.

Îndemn cu căldură actorii cu competențe din Republica Coreea să susțină acest demers care are ca scop îmbunătățirea calității actului medical și reducerea inechităților în acoperirea cu servicii de sănătate. Împreună cu Ordinul Asistenților Medicali din România, voi susține trimiterea unei adrese de către colegii noștri din Comisiile de Sănătate din Parlament către colegii din Republica Coreea pentru a sublinia importanța și necesitatea acestor demersuri.

In acest fel putem construi un dialog credibil și o relație de încredere pe termen lung.", a scris Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel