Moment emoționant la Casa Regală. Ponta și Ciorbea, prezenți

Principesa Maria a trecut prin momente emoționante, miercuri, la Palatul Elisabeta. În Sala Regilor a avut loc o ceremonie de învestire a principesei Maria cu Ordinul Coroana României în grad de Mare Cruce, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani. 

Înalta distincție din partea regelui Mihai a fost înmânată de principesa moștenitoare Margareta.

La eveniment au fost prezenți principele Radu Duda, vicepremierii Gabriel Oprea și Daniel Constantin, președintele Academiei Române, Ionel Valentin Vlad, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, directorul general al Agerpres, Alexandru Giboi, alte personalități ale lumii culturale și mediului de afaceri. Ceremonia a fost urmată de un dineu, oferit cu ocazia sărbătorii de 10 Mai, eveniment la care a participat și premierul Victor Ponta, scrie Agerpres. Din partea familiei regale au fost prezenți principesa moștenitoare, principele Radu, principesa Maria și principele Nicolae.

VEZI și: Exemplul dat de Casa Regală. Ce face Principele Nicolae

Principele Radu a transmis din partea regelui Mihai "întreaga lui iubire și speranță" și a anunțat că acesta va fi prezent la Săvârșin pentru a petrece întreaga vară.

"Pentru principesa moștenitoare și pentru mine, faptul că în 2014 sărbătoarea capătă o atâta pondere și atâta importanță reunind la masă cea mai înaltă parte a autorității politice și a societății civile ne face să credem că în lunga sa viață Majestatea Sa Regele a avut și motive de mândrie și de bucurie", a spus principele Radu.

VEZI și: Principesa Maria primește Coroana României în grad de Mare Cruce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel