Momente CONTROVERSATE. Mike Pence, ignorat de Putin și prințul Charles UPDATE

Președintele Rusiei a făcut un gest controversat la forumul dedicat comemorării victimelor Holocaustului desfășurat joi în Israel.

Update

Potrivit Daily Mail, până la urmă, președintele Rusiei, Vladimir Putin și Mike Pence, vicepreședintele SUA, au dat mâna. Cei doi au avut și o mică discuție.

Știrea inițială

La intrarea în încăperea evenimentului, care a avut loc la Ierusalim, Putin a trecut pe lângă vicepreședintele american Mike Pence și alți lideri. Acesta a dat mâna cu prințul Charles al Marii Britanii și cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Acest moment video a apărut imediat în spațiul public, fiind postată pe pagina de Twitter a agenției de presa RIA Novosti de către jurnaliștii acreditați de Moscova și care l-au însoțit pe Putin în vizita efectuata joi în Israel, conform publicaței ruse Vzgliad (pro-Kremlin).

De asemenea, pe înregistrare se poate observa faptul că și prințul Charles a refuzat să dea mâna cu Mike Pence. Mai mult, o altă controversă a fost în momentul în care Putin l-a ignorat, inițial, și pe prințul Charles. Doar după insistențele președintelui Macron l-a salutat, pentru că părea că nu îl văzuse, deși se afla în proximitatea sa.

Vladimir Putin a participat joi la ceremoniile de comemorare a Holocaustului desfășurate la Ierusalim împreună cu alți 40 de lideri străini, printre care și Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel