EXCLUSIV  Mohammad Murad: Mulți dintre oamenii de afaceri care pleacă o fac din cauza Consiliului Local

 Mohammad Murad  Foto: Crișan Andreescu
Mohammad Murad Foto: Crișan Andreescu

Cât de important e primarul dintr-o localitate când vine vorba de investiții? Omul de afaceri Mohammad Murad a venit cu dezvăluiri la DC News TV, în legătură cu acest subiect. 

"Spuneați că dacă un primar vrea să blocheze o investiție, oricât de mare, o poate face. Practic, în detrimentul locuitorilor din localitatea respectivă, din motive politice, interese materiale... dintr-o mie de motive. Atât de important e primarul în crearea unei investiții în România?", a fost întrebarea lansată de analistul politic Bogdan Chirieac pentru Mohammad Murad, la DC News TV. 

Omul de afaceri Mohammad Murad a spus că e de acord să parieze pe toată averea sa în vederea existenței unei legi care "să mă apere pe mine în fața unui Consiliu Local, corect, să se respecte termenele...".

"Știți cât pierde România anual, în investiții, din cauza primarilor? Sunt peste 3 spre 5 miliarde de euro investiții pierdute!", a afirmat apoi Mohammad Murad. 

În continuare, Mohammad Murad a adus în discuție subiectul afaceriștilor care pleacă din România. Mulți dintre cei care pleacă, "unul din trei oameni de afaceri, unul din doi, doi din trei", o fac din cauza Consiliului Local, potrivit celor spuse de Murad. 

"N-au limită! Nu există limită! Fac cum vor. (...) Nu mi se pare OK. Câte reguli sunt în România nu sunt nicăieri!", a adăugat apoi Mohammad Murad. 

VEZI ȘI: Mohammad Murad: Ca să contăm, trebuie să mergem în Piața Victoriei, să adunăm un număr cât mai mare de oameni... Noi nu suntem sindicate! 

Mohammad Murad a susținut, la interviurile DC News, că în perioada pandemiei, industria HoReCa nu prea a contat pentru clasa politică. "E o problemă, o durere foarte mare", a adăugat afaceristul.

"Ca să contăm, trebuie să ieșim în stradă, să mergem în Piața Victoriei, să adunăm un număr cât mai mare de oameni... Noi nu suntem sindicate! Noi suntem oameni care, cred, gândim calm, echilibrat, civilizat. Numai prin dialog se poate obține soluția de care avem nevoie toți.", a spus el. 

Turismul suferă în continuare, a precizat apoi Mohammad Murad. "N-am primit niciun pic de ajutor din partea statului. E diferit de toate țările europene care au primit foarte multe ajutoare.", a afirmat omul de afaceri. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel