Urmărește emisiunea live


Trecere la nivel cu calea ferată modernizată în... sperietoare de ciori. Elena Cristian: Poate văd pozele și domnii Grindeanu și Simu... Dacă ”marele proiect” nu e în drumul lor

Trecerea modernizată la nivel cu calea ferată de la Gulia, Ilfov, nu se lasă, de doi ani, descoperită. Elena Cristian a transmis un semnal către ”decidenți”. 

Pare o sperietoare de ciori. Odată ce va veni sezonul rece, ar putea avea o însemnătate mai prietenoasă, poate fi un om de zăpadă. Sau doi, dacă ne uităm ce atent e prins sacul din plastic pe sistemul modern și nefuncțional de trecere la nivel cu calea ferată. Căci o barieră ridicată nu ne ajută cu nimic. Când mai are și un sac de plastic pusă în cap, cu atât mai puțin. În rest, șoferii să se descurce, căci bariera e? E! Lucrarea e gata? Și ea! Funcționarea trecerii la nivel cu calea ferată e așa, la și altele. Important e că s-au dat banii, s-a făcut lucrarea, nu și să funcționeze. Nu e niciun proiect strategic, nicio panglică de tăiat, niciun drum prea circulat de pus pe Facebook... de vreun ministru, cum ar fi, de exemplu (la întâmplare), dl. Grindeanu. Așadar, jurnalista Elena Cristian, analist DCBusiness.ro, a pus imaginile pe Facebook, alături de un scurt comentariu, poate, cine știe, e cu noroc, și ”domnii Grindeanu și Simu”, din pură întâmplare, văd lucrarea care zace acolo, uitată de aleși și admirată de șoferi, și dau un telefon să fie tăiat sacul de plastic și acționat butonul ”magic”. Căci nu vrem să ne gândim că sistemul este pus acolo din pură întâmplare, fără nicio funcționalitate. 

”Sistemul modern șade acoperit de intemperii”

”Trecerea la calea ferată de la Gulia (Ilfov). După ani mulți de demersuri și accidente, CFR a decis (înainte de pandemie) să monteze un sistem modern. Înainte era doar un semn ascuns printre bălării... Adică... și acum tot același semn îi ghidează pe șoferi pentru că, sistemul modern șade acoperit de intemperii... și, evident, nefuncțional. De mai bine de 2 ani.

Păi noi așteptăm de la Ministerul Transporturilor și companiile din subordine trenuri rapide? Autostrăzi? Noi linii de metrou? Să ne trezim... oamenii ăștia nu sunt în stare să pună în funcțiune o amărâtă de barieră... Poate văd pozele și domnii Grindeanu și Simu... Dacă ”marele proiect” nu e în drumul lor” a scris jurnalista Elena Cristian (DCBusiness.ro), pe Facebook. 

Dacă nu vedeți corect încorporarea postării de pe Facebook, puteți vedea imaginile apăsând click pe Galeria Foto

Între timp, dacă ați ratat ultima laudă a lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, de pe Facebook, v-o lăsăm mai jos. Este de sâmbătă. Dar stați aproape, poate avem noroc și astăzi, cine știe, avem un nou motiv de laudă de la Transporturi. Laudă cu laudă, pare că România, văzută de extraterești, este un ”soare” al infrastructurii, în jurul căruia se învârte lumea. 

”Noi contracte semnate, noi parteneriate încheiate cu autoritățile locale și noi lucrări începute. Infrastructura se poate dezvolta doar cu eforturi constante, atât pe plan național cât și local. Toți suntem cetățeni ai României, iar dezvoltarea infrastructurii ne aduce tuturor beneficii. Trebuie să fim conștienți însă că avem și datoria să ne sprijinim unii pe alții în situații dificile” a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă, 10 septembrie, desigur, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel