Modernizare lifturi, Sectorul 1. Proiect în valoare de 107 milioane lei

Mihai Ciobanu / 04 dec 2018 / 10:23 Salveaza PDF Comentarii
lift
Descriere foto: lift

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Sector 1 de miercuri figurează un proiect de hotărâre care vizează aprobarea unui subprogram de investiţii pentru modernizarea a 901 ascensoare din blocurile reabilitate termic, ca măsură de îmbunătăţire a eficienţei energetice. 

Conform proiectului, cotele de cofinanţare care revin beneficiarilor eligibili se vor prelua integral de către Consiliul Local al sectorului 1. De asemenea, finanţarea se va asigura integral pentru toate categoriile de lucrări de intervenţie din bugetul local şi alte fonduri legal constituite cu această destinaţie de către Sectorul 1. 

Potrivit indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiţiei, cu TVA, este estimată la 107,8 milioane lei, din care 17 milioane lei reprezintă suma alocată pentru lucrări de construcţii şi montaj. Este prevăzut un număr de 901 ascensoare modernizate în 833 de scări de bloc. Reducerea consumului de energie primară este previzionată la 40%. Durata de execuţie este de 30 de luni. 

Categoriile de clădiri eligibile sunt cele dotate cu ascensor care au fost reabilitate termic prin programele derulate de către Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti, pentru care a fost încheiat procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24