Moda pentru femei - aceste articole vestimentare sunt obligatorii în garderoba ta (P)

Care este secretul unor apariții pline de stil și elegantă de fiecare dată? Ținute formate din piese esențiale care nu se demodează niciodată.

 

Chiar dacă trebuie să îți lași de fiecare dată loc în garderobă și pentru câteva piese în tendințe, în fiecare sezon, piesele vestimentare de bază sunt cele care ar trebui să ocupe cel mai mult loc din dulapul tău.

Elementele esențiale sunt singura investiție adevărată atunci când vine vorba de haine - indiferent de ocazie - ele te vor face întotdeauna să arătați elegantă.  Aceste articole vestimentare devin obligatorii în garderoba ta, dacă dorești ca de fiecare dată să arăți impecabil, fără să depui un efort prea mare pentru a-ti alcătui o ținută. Sunt multe piese, de la un costum elegant, la https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Care sunt piesele vestimentare esențiale din garderoba?

O garderobă alcătuită din piese vestimentare esențiale care trec cu ușurință testul timpului va face că alegerea ținutelor de zi cu zi să fie ușoară.

Costumul negru care îți vine perfect pe siluetă este una dintre piesele esențiale din garderoba, pe care îl vei putea accesoriza în funcție de ocazie sau de tendințe. Jacheta neagră din piele este o altă piesă care nu se va demoda prea curând. Pielea este materialul care va rămâne mereu în top. Jacheta de piele poate fi purtată în atât de multe combinații vestimentare surprinzătoare, încât nu te vei plictisi foarte ușor de această piesă de bază. Poți purta jacheta de piele atât cu rochii chic, cât și cu jeans sau fuste.

2. -imagine fara descriere- (balerini_51650600.jpg)

Fusta creion și rochia neagră sunt două piese care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei. Toate femeile conștientizează puterea pe care o au aceste două piese vestimentare care au trecut testul timpului și rămân emblematice pentru stilul elegant, dus la superlativ. Există multe modele și o mulțime de opțiuni, dar va trebui să te decizi asupra acelor piese care îți complimentează silueta.

Tricourile albe simple sunt piese de bază în garderobă și poți avea cât mai multe. Vezi modele de tricouri dama. La fel de important este să găsești și modelul potrivit de jeans, cu acel design care se potrivește cel mai bine siluetei tale.

Care sunt accesoriile must have din garderoba?

Când ne referim la accesorii must have, ne oprim în special la încălțări și genți. Pentru femei alegerea acestor piese este extrem de simplă. Întotdeauna într-o garderobă care nu se va demoda niciodată trebuie să se regăsească o pereche de pantofi cu toc înalt și o geantă neagră de dimensiunea potrivită siluetei tale. Și la acest capitol calitatea este esențială, așadar optează pentru piese din piele naturală.

O pereche de jeans skinny negri reprezintă piesa de bază pe care o vei purta de fiecare dată când nu ești sigură ce dorești să porți. Pantofii pe care îi vei asorta vor fi elementul care va decide dacă porți o ținută elegantă sau una sport, pentru că jeanșii skinny pot fi purtați atât cu pantofi cu toc înalt, cât și cu sneakers, espadrile sau balerini, când vrei un look relaxat. Vezi modele de balerini pe answear.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel