Mobilizare pentru găsirea a două fetiţe care au căzut în Dunăre

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD

Două surori de 11 și 12 ani sunt căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre, în preajma localității tulcene Isaccea.

La fața locului acționează scafandrii, dar și echipajul aerian de la SMURD Galați. Potrivit ISU Tulcea, apelul de urgență la 112 a fost înregistrat luni, la ora 16.10. Salvatorii caută două fete, care ar fi dispărut în zona portului din orașul Isaccea. Se pare că una dintre fete ar fi căzut în apă, iar sora sa ar fi sărit în apă ca să o ajute.

La fața locului s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD Galați. La fața locului se află mai multe echipaje de la Poliție. De asemenea, la căutări participă mai mulți localnici care utilizează o ambarcațiune.

Tot astăzi, un tânăr a murit după ce a intrat cu bicicleta în stâlp, la Bușteni

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp. Accidentul a avut loc în Bușteni.  În cursul nopții de duminică spre luni, un tânăr de 24 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp electric din beton. Totul s-a întâmplat în Bușteni, pe strada Pescăriei. 

Potrivit presei locale, tânărul de 24 de ani a fost grav rănit în urma accidentului. Echipele de salvare care au intervenit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. 

În momentul producerii accidentului, tânărul era singur. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a transmis IPJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel