Mobilizare masivă pentru un alt caz "Bodnariu". Luni, zi DECISIVĂ

Românii se mobilizează pentru un nou caz "Bodnariu". Copiii unui român, Florin Barbu, au fost încredințați de statul englez unei familii de homosexuali. Tatăl copiilor a fost chiar și-n greva foamei. Luni va avea loc procesul la Londra. 

Senatorul Ben-Oni Ardelean, care s-a implicat foarte mult și în cazul Bodnariu, va reprezenta România la procesul de la Londra, de luni. 

Ben-Oni Ardelean a declarat, potrivit Jurnal Viral: "Un nou caz pentru care opinia publică trebuie să se mobilezeze: copiii lui Florin Barbu - Londra, Marea Britanie - 20 iunie 2016. Cazul Bodnariu a declanșat la nivel de opinie publică emoție și acțiune, iar succesul acestuia a fost o mare victorie pentru toți cei care timp de mai multe luni de zile au manifestat activ pentru respectarea drepturilor copilului. Luni o să merg în fața autorităților britanice, atât în fața judecătorului, cât și la seviciile sociale londoneze, pentru a face demersuri în vederea preluării cazului copiilor lui Florin Barbu în România, asa cum prevăd legile internaționale. Andy (5 ani) și Diana (8 ani) sunt deja în custodia unui cuplu de homosexuali, iar instanța se află în fața unei decizii finale pentru a definitiva această adopție. Susținut de autoritățile române, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să reușim să stopăm definitivarea adopției și să dăm posibilitatea celor doi copii să crească alături de familia extinsă, respectându-le identitatea culturală și libertatea religioasă. Chiar dacă prin diverse canale mi s-a transmis că nu mi se va permite să asist la proces voi fi luni la Londra și nu cred ca autoritățile unui stat care se pretinde de drept îmi poate refuza acest lucru și nu vor face dreptate acestor copilași.". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel