Mobilizare a coaliţiei în Parlament pentru conducerile TVR şi RRA. Vasilcoiu: Câtă disperare pe unii!

Cristian Vasilcoiu arată ce se întâmplă în Parlament. 

"Mandatele șefilor TVR și RRA expiră azi! Tot azi a fost convocat un BP la Camera Deputaților, în care a picat, convenabil, sunetul, dar, cu toate acestea, s-a decis convocarea unei sesiuni extraordinare, mâine, pentru aprobarea unei OUG care modifică Legea de funcționare a TVR și RRA, astfel încât interimatele să poată fi prelungite și prin OUG.

Nu s-a făcut toată vara sesiune extraordinară, nu s-a făcut pentru consumatorul vulnerabil, dar se face pentru șefia TVR și RRA! Câtă disperare pe unii!

L.E.: ca urmare a circului cu sunetul, BP se reia la ora 11!", a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

 

Camera Deputaţilor: Biroul permanent a decis convocarea unei sesiuni extraordinare pe 24 august

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, reunit luni, a decis convocarea unei sesiuni extraordinare în data de 24 august, de la ora 10,00.

Pe ordinea de zi se află o informare cu privire la proiectul de lege privind aprobarea unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului înregistrată la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor şi care urmează să fie avizată de comisiile permanente în termenele stabilite, precum şi proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 89/2021 pentru completarea articolului 46 al Legii nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

OUG nr. 89/2021 prevede prelungirea mandatelor directorilor interimari ai Societăţilor române de Radio şi Televiziune, Liviu Popescu şi Ramona Săseanu, pe perioada vacanţei parlamentare, transmite Agerpres. 

Un angajat al TVR s-a aruncat de pe clădirea turn. Bărbatul a murit pe loc

Un angajat al Televiziunii Române a căzut de pe clădirea turn a TVR.

Procurorii Capitalei efectuează investigaţii în cazul unui bărbat găsit mort, sâmbătă, în curtea unei societăţi comerciale, despre care există indicii că ar fi căzut de la înălţime. 'Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime', informează Poliţia Capitalei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, arată sursa citată. 

Potrivit celor prezentate de România TV, bărbatul care s-a auncat de pe Televiziune era angajat în cadrul departamentului Sport. Acesta era cameraman și șofer la TVR. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel