Moartea lui Răzvan Ciobanu și secvența de la PRO TV. Mircea Badea: Trebuie să fim nebuni

Mircea Badea a comentat, la Antena 3, subiectul morții lui Răzvan Ciobanu, în sângele căruia medicii au găsit droguri, la testele preliminare. 

”Pe lângă abordarea umană, firească, într-o astfel de situație tragică - vorbesc despre moartea lui Răzvan Ciobanu - multă lume, în mod firesc, încearcă să înțeleagă condițiile producerii acelui incident rutier, în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Eu cred că l-am văzut pe Răzvan Ciobanu, în carne și oase, așa, nu știu dacă l-am văzut de patru ori în viața asta. S-ar putea, nu sunt foarte sigur, să fi fost invitat, nu sunt sigur deloc, acum patru mii cinci sute de ani, în emisiunea ”Noaptea Târziu”, cu mine însumi. L-am văzut la câteva evenimente așa, la oarecare distanță. Nu cred că am vorbit vreodată.” a comentat Mircea Badea, în emisiunea din 30 aprilie, știrea morții lui Răzvan Ciobanu. 

Cât despre rezultatele testelor preliminare, potrivit cărora lui Răzvan Ciobanu i s-ar fi găsit droguri în sânge, Mircea Badea a spus: ”Am văzut că toate lumea spunea că nu bea alcool, ok. Trebuie să fim cel puțin nebuni să ne imaginăm că, în timp ce noi vorbim acum, la mare, la clubăreală, la petrecăreală și la porceală nu se consumă grav de tot, trebuie să fim nebuni”. 

Secvența transmisă în direct

Mircea Badea a amintit de secvența de anul trecut când, în timp ce se transmitea un live de la mare, o tânără se droga: ”Țineți minte anul trecut, de 1 mai, secvența aceea genială, dar genială, era la Știrile PRO TV, reporterașul frenetic care transmitea live de pe plajă cum au petrecut turiștii în cluburile de pe litoral. (...) Se vedea una foarte clar cum trage pe nas. A fost o discuție întreagă anul trecut”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel