Moartea lui Margaret Thatcher, motiv de petrecere. Vezi pentru cine

Margaret_Thatcher
Margaret_Thatcher

Moartea fostului premier britanic, Margaret Thatcher, a întristat mulți oameni politici de dreapta, care au considerat-o un model. Însă, decesul ei nu aduce doar supărare, ci și... petrecere. Este o veselie anunțată cu mult înainte de moartea fostului premier britanic, care-și are originile în 1989. Cei care au găsit motiv de petrecere sunt suporterii echipei engleze de fotbal FC Liverpool.

Unul dintre cântecele galeriei, cu referire la morbidul subiect, este „When Maggie Thatcher dies, We ’re all avin a party” adică „Când Maggie Thatcher va muri, cu toții vom face o petrecere”. Mai mult, deși videoclipul era postat în urmă cu șase luni, el a fost repostat după moartea fostului premier. Mesajul adăugat clipului publicat în urmă cu o zi este: "Doamna de Fier se ruginește în pace. Când Maggie Thatcher va muri, cu toții vom face o petrecere. Baroneasa Margaret Thatcher a murit".

Ura suporterilor echipei de fotbal FC Liverpool pentru fostul premier datează din anul 1989. Atunci, Margaret Thatcher ar fi ținut partea poliţiei din South Yorkshire după dezastrul pe pe Hillsborough, din 1989, când 96 de suporteri ai lui Liverpool şi-au pierdut viaţa ca urmare a unor deficienţe organizatorice.

Ascultă aici scandarea galeriei

Thatcher a vizitat arena şi sediul Poliţiei chiar în ziua dezastrului, dar discuţiile pe care aceasta le-a avut acolo au rămas necunoscute. În opinia fanilor lui Liverpool, punctele sale de vedere asupra celui mai mare dezastru din istoria fotbalului britanic au fost destul de neclare, scrie AM Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel