Moarte violentă a unui bebeluş, după ce mama sa l-ar fi lovit cu capul de marginea patului

Un bebeluş de o lună, din localitatea băcăuană Hemeiuş, a murit în condiţii suspecte, după ce mama sa, în vârstă de 17 ani, l-ar fi lovit cu capul de marginea patului. Tânăra este în prezent cercetată de către procurori pentru "violenţă în familie, raportată la infracţiunea de omor”.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, moartea bebeluşului a fost una violentă, în condiţii în care, în urma necropsiei făcute de către medicul legist s-a constatat că micuţul are numeroase leziuni la nivelul cutiei craniene, fiind exclusă de către specialist varianta unui accident.

Într-o primă fază, mama copilului a sunat la numărul de urgenţă şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe pe motiv că fiului său i s-a făcut rău. Echipajul medical deplasat la locuinţa tinerei din Hemeiuş a constatat decesul copilului, astfel încât a fost anunţată Poliţia.

Ulterior, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

"În timpul audierilor, tânăra a spus că l-ar fi lovit pe copil, din greşeală, cu capul de o margine de pat tip canapea, învelită în material textil. Însă, există suspiciunea că minora de 17 ani şi-a lovit în mod intenţionat fiul, pe fondul unei stări de stres generată de mai mulţi factori, cum ar fi, de exemplu, faptul că nu o ajută nimeni să-şi crească copilul, ceea ce a făcut-o să cedeze psihic", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel