Moarte suspectă la Viena. Costică Porime, fost șef al Corpului de Control al Guvernului, găsit mort

Costică Porime, fost şef al Corpului de Control al Guvernului, a fost găsit mort de către șoferul său în apatamentul din Viena.

Autorităţile din Viena iau în calcul inclusiv ipoteza unei morţi violente, acesta fiind găsit   plin de sânge şi vânăt. Poliţia a blocat accesul tuturor persoanelor care încercau să între în imobilul situat într-una dintre cele mai scumpe zone ale Vienei.

″Potrivit datelor comunicate până în prezent, trupul neînsufleţit al cetăţeanului român se află la morga oraşului Viena, urmând ca, după finalizarea procedurilor legale, să fie preluat de către familie în vederea repatrierii", a anunţat Ambasada României la Viena, potrivit PRO TV. 

Porime se mutase în Austria în urmă cu aproape un an şi jumătate, ca să se trateze la AKH, după ce s-a plâns că doi medici români nu l-ar fi tratat corespunzător.

În octombrie, anul trecut, Porime anunţa că îi da în judecată pe cei doi şi spitalele la lucrează, pentru că i-ar fi greşit operaţiile şi că s-ar fi infectat cu două bacterii periculoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel