Moarte suspectă la Arad. Femeie de 36 de ani, găsită fără suflare

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii din Arad face cercetări după moartea suspectă a unei femei de 36 de ani. 

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost găsită moartă, miercuri, într-o casă din municipiul Arad, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul, scrie Agerpres. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a informat că femeia era moartă de mai multă vreme.

Anunțul făcut de autorități



"Am fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil de pe strada Iakob Cardoş se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei, care au constat că este vorba despre o femeie de 36 de ani, care ar fi decedată de mai multe zile, cadavrul fiind în stare de putrefacţie", se precizează într-un comunicat al IPJ Arad.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Conform unor surse, femeia a fost găsită într-o poziţie nefirească şi prezenta pe corp posibile urme ale unei agresiuni. 

Anchetă a poliţiştilor în cazul a doi minori suspectaţi de uciderea unor căţei

Poliţiştii argeşeni efectuează cercetări și în cazul a doi minori din oraşul Costeşti, suspectaţi de uciderea cu intenţie a unor căţei, smai scrie Agerpres.  Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, cei doi copii, unul de 12 şi celălalt de 14 ani, au recunoscut fapta.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti şi poliţiştii Biroului Protecţia Animalelor s-au sesizat şi au desfăşurat verificări, în urma cărora au identificat doi minori (...) bănuiţi de uciderea cu intenţie, fără drept, a doi câini. Minorii au fost audiaţi în prezenţa părinţilor şi au recunoscut fapta", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, trupurile animalelor ucise vor fi ridicate, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, vizează săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, prevăzută de Legea nr. 205/2004 privind protecţia animalelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel