Moarte la Breaza

Un muncitor care efectua lucrări la Centrul Cultural Breaza a decedat, vineri dimineaţă, după ce a căzut cu o schelă, un alt bărbat fiind rănit. Inspectorii ITM şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, doi bărbaţi care efectuau lucrări la Centrul Cultural Breaza au căzut de la o înălţime de şase metri cu tot cu schelă, la faţa locului deplasându-se ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă.

Unul dintre cei doi muncitori, de 36 de ani, a decedat în urma rănilor grave suferite, cel de-al doilea, de 34 de ani, care a suferit multiple traumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru Agerpres, că în cauză este vorba despre un accident de muncă, fiind deschis un dosar de cercetare penală în care verificările sunt efectuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel