Moarte fulgerătoare. Șeful DRDP Brașov s-a stins la vârsta de 29 de ani

Doliu în instituțiile publice de la Brașov după ce tânărul director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov s-a stins din viață. 

Horia Stancu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, a murit la vârsta de 29 de ani. Acesta a suferit un accident vascular cerebral, precizează newsbv.ro.

Horia Stancu era căsătorit și avea un copil de 11 luni. El a fost șef al organizației de tineret a PSD.  Prefectura Brașov a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a instituției.  

”Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a declarat Mihai-Cătălin Văsii, Prefectul județului Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel