Moarte DRISTOR. Tinere ÎMPINSE la metrou de o femeie. Ce să NU faceți niciodată

Două tinere au fost împinse la metrou de o femeie. Una dintre ele (25 de ani) a murit, cealaltă (20 de ani) a reușit să se salveze.

Singurul sfat care poate fi dat este să nu stați niciodată aproape de peron. De asemenea, dacă vi se pare că este ceva în neregulă, sunați de urgență la 112.

Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic, a declarat, marţi noapte, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Poate că dacă ar fi sunat la 112, nu am fi avut această tragedie. De aceea, este recomandat să sunați la Poliție în cazul în care vi se pare ceva suspect.

"Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orelor 20:00. O tânără a fost, tot aşa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic şi în jurul orelor 20:00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeaşi persoană în cauză şi aici", a spus Sarca, la sediul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel