Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  MLNR, semnal puternic pentru România la nivel mondial. Transformare pentru țara noastră - VIDEO

Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România (MLNR) a fost invitat la interviurile DC News Live unde a vorbit despre două evenimente majore care au avut loc în România și care reprezintă un semnal puternic în ceea ce privește recunoașterea la nivel mondial.   

România a găzduit, în perioada 9-11 iunie 2017, Conferința Europeană a Marilor Maeștri, asta după ce în 2014, în țara noastră a mai avut loc ediția a XIII-a a Conferinței Mondiale a Marilor Loje Masonice Regulare, cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de Est și de Sud-Est. Astfel, se poate spune că România s-a transformat într-un veritabil motor mondial al masoneriei.

"Promovăm interesele României ori de câte ori putem. Fără îndoială, acesta este unul dintre scopurile Masonieriei Regulare din România, nu doar al meu personal. Probabil că lucrul cel mai important pe care noi îl facem, folosind un concept de diplomație publică, care este de mare actualitate, este acela de a aduce în fața oamenilor de pe alte continente valorile poporului român pe care le cunoaștem foarte bine cu toții, dar care de multe ori sunt uitate sau lăsate undeva deoparte", a spus Radu Bălănescu la interviurile DC News Live.

"Faptul că noi am organizat Conferința Mondială a Marilor Loje Masonice Regulare la București, atunci când a fost rândul Europei, și având în vedere sistemul de organizare al Conferinței Mondiale, lucrul acesta se va mai întâmpla poate peste 100 de ani, cred că înseamnă foarte mult. Vă reamintesc că, atunci, la București, am avut în jur de 400 de oaspeți din străinătate, de pe toate continentele, care au plecat cu niște idei foarte clare despre ceea ce înseamnă inteligența poporului român, ospitalitatea, posibilitatea de evoluție, ce înseamnă țara noastră în contextul european și mondial, în primul rând ca posibilități, ca oportunități, ceea ce cred că este un mesaj extrem de important. După Conferința Mondială, iată că în urmă cu câteva zile, s-a încheiat Conferința Europeană a Marilor Maeștri care a fost tot la București. România a găzduit cele mai importante două evenimente masonice din lume - Conferința Mondială și Conferința Europeană", a adăugat Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România (MLNR).

Răspunsul integral îl găsiți începând cu minutul 3:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel