Mitingul din 21 decembrie, autorizare. PAH: S-au trezit inteligenții

Patrick André de Hillerin a lansat un mesaj dur după ultima temă care creează dezbateri intense în rândul protestatarilor. Mai exact, întrebarea care naște argumente pentru protestul din 10 august este legată de autorizarea mitingului din 21 decembrie 1989.

"S-au trezit (din nou) inteligenții internetului și atacă cu argumentul suprem: "Dar mitingul din 21 decembrie 1989 a fost autorizat?".
Băi, proștilor, pe 21 decembrie 1989 a existat un singur miting, în București: "La propunerea primarului capitalei, Barbu Petrescu, a fost convocată pentru 21 decembrie în jurul prânzului o mare adunare populară menită să exprime sprijinul populației față de conducerea de partid și de stat".

Ăla a fost mitingul din 21 decembrie. Și da, a fost autorizat, căci a fost convocat și autorizat chiar de către autorități. După acel miting autorizat sau chiar în timpul lui a început, și la București, revoluția sau ce-o fi fost ea. Revoluțiile și loviturile de stat nu pot fi autorizate, prin însăși natura lor.

Dacă voiați să fiți inteligenți, nu doar să păreți, ați fi întrebat despre mitingul spontan și neutorizat din Timișoara, de pe 15 decembrie. De acolo a pornit totul.

Și mai știți de la ce a pornit? De la un pastor. Și protestant, și ungur. Care, peste ani, a fost decorat pentru contribuția lui la evenimente. După niște alți ani, decorația i-a fost retrasă, pentru că omul s-a folosit de dreptul la liberă exprimare și a susținut ceea ce, de fapt, susținea și în 1989, anume că Transilvania ar sta mai bine în Ungaria, decât în România. Asta era o paranteză.

Revenind, proștilor, am o mare rugăminte: nu mai încercați să păreți inteligenți sau, măcar, deștepți. Pe măsură ce trece timpul și vi se dă fir, dovediți că nu sunteți nici una, nici alta. Rămâneți la sloganuri simple, ușor de memorat, care conțin cuvintele ce vă umplu viața și gura, gen #m**epsd. Atât puteți, se pare. Când e să treceți la #nextlevel încep să se vadă prăpăstiile din educație", a scris Patrick André de Hillerin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel