Miting de susținere pentru Rareș Bogdan și „Jocuri de putere” - FOTO

Luni seara, în timpul difuzării emisiuni „Jocuri de Putere”, mai multe persoane s-au strâns în fața sediului Realitatea.

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, a ieșit în fața sediului pentru a discuta cu cei care veniseră cu pancarte și care strigau diferite mesaje la adresa clasei politice.

„Sunt oameni care au venit și le mulțumesc foarte mult, sunt oamnei care se uită la Realitatea TV, care cred în realitatea TV, care se uită la Jocuri de Putere și care au, bineînțeles, problemele lor. Sunt convins că oamenii aceștia au venit până aici să ne susțină așa cum au făcut-o românii din Italia, din Franța, așa cum au făcut-o zecile, sutele, miile de mesaje de peste tot din țară. Le mulțumesc tuturor”, le-a spus jurnalistul celor prezenți în fața sediului.

Citește și: Horia Georgescu, ANI, reținut. Rareș Bogdan: Ceea ce părea IMPOSIBIL s-a întâmplat

În urma discuțiilor purtate cu câteva persoane, Rareș Bogdan i-a invitat pe liderii mișcării în platoul emisiunii marți seara, pentru a asculta poveștile și problemele acestora.

Potrivit unuia dintre participanți, multe dintre nemulțumirile lor sunt legate de Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel