Miting SANITAS. Piaţa Victoriei, blocată de poliţie joi

Traficul va fi restricţionat în zona Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, joi, în zona Piaţa Victoriei, cu ocazia unei manifestaţii a Federaţiei SANITAS.

Mitingul SANITAS este organizat în Piaţa Victoriei între orele 10.00 şi 15.00.

"Pentru manifestaţia publică din Piaţa Victoriei, începând cu ora 9,00, se va restricţiona traficul rutier pe şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei (permiţându-se permanent circulaţia pe strada Arh. Ion Mincu), respectiv şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor, dacă situaţia o va impune)", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, miercuri, Agerpres.

Începând cu ora 9,00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului, între bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi bulevardul Lascăr Catargiu.

"Restricţiile se vor aplica până la terminarea activităţilor aferente mitingului, dar nu mai târziu de ora 16,00", se arată în comunicat.

[citeste si]

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră, să utilizeze rutele ocolitoare şi să păstreze centrul liber al intersecţiei.

10.000 de persoane sunt aşteptate să participe joi la mitingul organizat de Federaţia SANITAS, în Piaţa Victoriei din Capitală. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea publică şi siguranţa participanţilor la acest miting.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel