EXCLUSIV  Miting PSD-probleme. Codrin Ștefănescu: Cei de la tineret să găsească soluții

Codrin Ștefănescu susține că mitingul de pe 9 iunie depășeșete cu mult estimările inițiale ale PSD, iar numărul mijloacelor de transport a devenit principala problemă a momentului. 

Social-democratul Codrin Ștefănescu a declarat că numărul persoanelor care vor participa la mitingul de mâine depășește capacitatea Pieței Victoria, dar și așteptările conducerii partidului. "Depășește capacitatea Pieței Victoria. Va trebui să se comaseze și în alte locuri. Sunt peste așteptările noastre. Depășesc cu mult așteptările noastre, de trei, patru ori. E valul foarte mare de cereri. Toată mizeria asta stalinistă a lor cu site-ul lor cu 'PSD, miting cu japca' e o mizerie, o minciună oribilă. Dacă ești de bun simț și vrei să afli adevărul, suni în teritoriu și afli, că sunt cereri fabulos de mari față de numărul de locuri pentru deplasarea la București, în toate județele. (...) Nu trage nimeni cu forța pe cineva" a declarat Ștefănescu pentru DCNews.

"Cer să-și plătească transportul"

Codrin Ștefănescu sușine că nu există suficiente mijloace de transport pentru câte solicitări vin din teritoriu. "Sunt județe în care oamenii pur și simplu cer să-și plătească transportul, numai să li se asigure ceva. Nu că nu vor apă, mâncare, ci dimpotrivă, au spus 'domnule, ne susținem singuri, vrem să venim cu neamuri, cu familie la acest miting uriaș', numai că nu există atâtea mijloace de transport. Cei de la tineret vor trebui să renunțe și să găsească soluții proprii, cu mașinile mici, numai ca să nu umple și autocarele. După toate estimările pe care le-am făcut,(n.r. numărul persoanelor care vor fi prezente la miting) depășește de trei ori, cel puțin, capacitatea cu care ne-am pregătit", a mai spus social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel