EXCLUSIV  Miting PSD la Galaţi, sâmbătă, 11 mai 2019 - surse

Miting
Miting

Galaţiul va fi gazda unui miting PSD sâmbătă, 11 mai. Cel puţin, asta se desprinde din comunicatele Jandarmeriei şi Primăriei Galaţi. 

Angajaţii mai multor societăţi publice din judeţul Galaţi s-au plâns că se fac deja liste pentru participarea la evenimentul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Cu toate astea, PSD Galaţi nu a anunţat oficial niciun miting.

"În contextul desfăşurării pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi, sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 8,00 - 14,00 a unei adunări publice declarate şi avizate de către primăria municipiului Galaţi, Jandarmeria Galaţi invită cetăţenii care participă la această manifestaţie cât şi ceilalţi cetăţeni să adopte o atitudine cooperantă, un comportament civilizat, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să aibă un dialog permanent cu forţele de ordine aflate în dispozitiv", se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Galaţi. 

În prealabil, primăria municipiului Galaţi a anunţat închiderea circulaţiei pe una dintre cele mai importante artere de circulaţie din Galaţi, chiar în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. 

La miting şi-au anunţat deja participarea şi protestatarii #rezist, dar şi câţiva membri ai opoziţiei liberale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel