Miting PSD, la Craiova. Chirieac: Este zdrobitoare. Nu intervine statul subteran în aceste lucruri

40.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la mitingul PSD de la Craiova. Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o ipoteză în ceea ce privește motivul pentru care PSD a organizat acest miting.

Premierul Viorica Dăncilă lipseşte de la acest miting, aflându-se într-o vizită oficială în Croația. Tot astăzi, a avut loc și un incident, după ce o persoană a venit cu mesaje jignitoare la adresa PSD.

Incident la mitigul PSD de la Craiova

"În legătură cu acel eveniment, este normal să fie aşa fiindcă mitingul PSD este unul autorizat. Apar persoane care tulbură lucrurile şi apoi ne mirăm că se întâmplă ca la mitingurile din Bucureşti, în care se ajunge la bătaie", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Vezi și: Miting PSD, la Craiova. Radu Tudor: Ne afectează fundamental!

"PSD dă răspunsuri"

Claudiu Manda spune că mitingul de la Craiova este unul de pre-campanie şi nu este un răspuns la mitingul organizat de PNL.

"Este o demonstraţie de forţă, aşa se întâmplă în campanie. Este modalitatea prin care PSD dă răspunsuri în această zonă, chiar dacă ei nu îl declară astfel, fiindcă PNL a făcut un miting cu 2.000 de persoane la Craiova de care s-au bucurat foarte mulţi simpatizanţi ai liberalilor. PSD vrea să facă un miting de 40.000 de oameni. Să vedem câţi vor fi până la sfârşit. Dar în orice caz, cel puţin în zona de sud, superioritatea electorală a PSD este zdrobitoare. Nu ştiu ce o fi prin Ardeal. Până la urmă, sunt chestiuni absolut democratice. Cu toată dragostea! Nu intervine statul subteran, nu intervine justiţia, Parchetul în aceste lucruri. Este o întrecere de adus oameni în piaţă, de vorbit cu ei, de explicat ideile. Până aici, este totul în perfectă regulă, indiferent ce am spune noi, că ne place sau nu. Aşa se fac manifestările populare. I-aţi văzut şi pe Trump şi pe doamna Hillary Clinton la demonstraţie. Se probează capacitatea organizatorică a partidului!", a mai spus analistul politic.

Vezi și: Miting PSD, la Craiova. Ștefănescu: Aflăm lucruri oribile. Un om special a fost hărţuit permanent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel